A gondosan kiválasztott húsokat és sajtokat a szakácsaink által megálmodott pácban meghatározott ideig érleljük, hogy aztán a vendégek szeme előtt süssük illatosra és ínycsiklandóra.
Rántottak
A minőségi hús-, sajt- és zöldségszeleteket a klasszikus módon panírozzuk és napraforgóolajban sütjük aranybarnára.
Sültek
A zöldségekkel ill. egyéb feltétekkel
gazdagított hússzeleteket sajttal betakarva
sütjük készre. Ezek jól megférnek Kárpáti
borzaskánk, Kebelénk és sült csirkehúsaink
társaságában.
EGYTÁLÉTELEK
Aki jobban kedveli az összesült ízek harmóniáját, egytálételeink között biztosan talál kedvére valót.
SALÁTÁK
Naponta változó natúr-, ecetes- és
majonézes salátáink jól harmonizálnak
sült húsaink ízvilágával, de megállják
a helyüket akár köret gyanánt is.
DESSZERTEK
Gondoltunk azokra is, akiknek az étkezés
csak desszerttel teljes. Nekik alkottuk meg
kínálatunkba illeszkedő illatos gyümölcsös
piténket, öntetes tejberizsünket és
idényjellegű finomságainkat.
LEVESEK
Figyelünk arra is, hogy a levesimádókat
se hagyjuk cserben, egy-egy leves minden
nap gőzölög vagy hűsöl pultjainkban.
KÖRETEK
Bár a főszerepről lemaradtak, nélkülük
egyetlen főétel sem lehet teljes.
A krumpli-, rizs- és zöldségvariációink
varázsolják egésszé az ízélményt.
ITALOK
A finom falatok leöblítésére csapolt
és palackos, szénsavas és szénsavmentes
italok széles kínálatából választhat ki-ki szájízének megfelelőt.